Kék Cápák – Magas emberek nagykőrösi találkozója

Fazekas Csaba is jeleskedhet a palánk alatt
Fazekas Csaba is jeleskedhet a palánk alatt - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A második hely szem előtt tartása és a harmadik megőrzése miatt is fontos lenni nyerniük a Kék Cápáknak a kosárlabda NB I B csoportban.

Az egymás utáni két győzelemmel (Békés idegenben, Pécsi VSK-KK) és a Veszprém két vereségével újra felcsillant a második hely megszerzésének lehetősége a Nyíregyháza Blue Sharks előtt az NB I B csoportos férfibajnokság alapszakaszának befejezésére. Eközben a listavezető Oroszlányt legyőző Tehetséges Fiatalok is nyomul, tehát a jelenlegi birtokolt harmadik helyezését is óvnia kell a Kék Cápáknak.

– A harmadik hely megtartása van a kezünkben, a másodikhoz már szerencsére is szükségünk lenne – elemezte a helyzetet öt fordulóval az alapszakasz zárása előtt a vasárnap Nagykőrösön fellépő Blue Sharks szakmai igazgatója, Sitku Ernő. – Nyilvánvalóan minél előnyösebb pozícióból szeretnénk nekivágni a rájátszásnak, ez a mi esetünkben a második lenne, de a harmadik megőrzése tűnik most reálisabbnak. A Nagykőrös magas szerkezetű csapat, soraiban a kétszáztizenkilenc centis Dobos Lászlóval, aki az őszi, nyíregyházi mérkőzésen nem lépett ellenünk pályára. Az ő jelenlétével együtt is meg kell találnunk a nagykőrösi gyűrűhöz vezető utat, hiszen természetesen győzni szeretnénk.

A Kék Cápák ismét bevethetik a legutóbbi meccset betegség miatt kihagyó Czura Attilát és remélhetőleg az izomsérüléssel bajlódó Oláh Zoltánt is. A 215 centis magasságából adódóan a palánk alatt Dobossal sokszor találkozó Czinger Zoltán az orrtörése miatt továbbra is maszkban lép pályára.További hírek a Sport kategóriából


hirdetés