Rendőrség

2023.04.26. 13:18

Nem hiszed el, hányan voltak ittasak!

A közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabályszegések visszaszorítása érdekében ellenőrizték a járművezetőket a rendőrök.

Forrás: police .hu

A Nyírbátori Rendőrkapitányság és a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai fokozott közlekedési akciót tartottak a kapitányság illetékességi területén, 2023. április 21-én. A rendőri ellenőrzés elsődleges célja a közúti közlekedési balesetek megelőzése, az ittas, vagy bódult állapotú és egyéb közlekedési szabályszegést elkövető járművezetők kiszűrése volt. A nyírbátori rendőrök ellenőrizték a járművezetők és utasaik okmányait, a passzív biztonsági eszközök használatát, valamint a járművek műszaki állapotát is. Külföldiek esetében a magyarországi tartózkodás jogszerűségét is vizsgálták.

Forrás: police.hu

Az ellenőrzés alatt a rendőrök 175 gépjárművezetőnél alkalmaztak alkoholszondás ellenőrzést, közülük senki sem bizonyult ittasnak. Közlekedési szabálysértés elkövetése miatt 8 esetben kellet intézkedniük.

Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be. Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök pedig életet menthetnek! 

Ne feledjék, megfelelő körültekintéssel, és a sebesség helyes megválasztásával a közúti tragédiák megelőzhetők.

hogy mindenki hazaérjen!

-Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság-

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!