Szpari

2019.10.27. 19:06

Végre ismét győzelem

A Szpari fontos bajnokit nyert vasárnap Szombathelyen.

Forrás: Illusztráció / KM-archív

Fotó: PUSZTAI.Skapilali

Igen nagy tétje volt vasárnap este Szombathelyen a másodosztályú focimeccsnek. A Haladás a Szparit fogadta és mindkét csapat számára az volt a legfontosabb, hogy elkerüljön a kiesést jelentő helyezések közeléből. A nyíregyháziak jól kezdtek, mert Hornyák Marcell korán vezetéshez juttatta csapatát. A vasiaknak muszáj volt támadniuk, a Szpari pedig kontrákra rendezkedett be. A házigazdák főként pontrúgásokkal veszélyeztetek, de gólt nem szereztek.

Szünet után nem sokkal Hornyák ismét eredményes volt, ezzel már megnyugtató lett a Szpari előnye. Ezt követően is izgalmas volt a találkozó és az egykoron Nyíregyházán is játszó Holdampf Gergő szépített emberhátrányban, mert a 77. percben megsérült Németh helyére már nem volt cserejátékos. A slusszpoént a ráadásban gólt szerző Kártik Bálint szállította így igen fontos három pontot szerzett a Szpari. Zsinórban négy vereség után végre ismét győzelem.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában