Két autó karambolozott a temető előtt Nagyecseden – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Két autó karambolozott a temető előtt Nagyecseden – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Lehasadt egy nagyméretű fa ága szerdán délelőtt Tiszatelken, a Kossuth utcai iskola udvarán. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és gépezetes tolólétra segítségével távolították el a lelógó faágat.

Villanyvezetékre szakadt egy tíz méter magas akácfa, majd egy alatta parkoló személygépkocsira borult szerdán délelőtt Nyíregyházán, a Csabagyöngye utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató munkatársival közösen távolították el a fát. Személyi sérülés nem történt.

Üzemanyag szivárgott egy parkoló személygépkocsiból szerdán délelőtt Kisvárdán, az Árpád utcában. A város hivatásos tűzoltói a járművet áramtalanították, a szivárgást megszüntették, majd a benzint az üzemanyag tartályból átfejtették. Személyi sérülés nem történt.

Az útról lesodródott, majd fának ütközött egy személygépkocsi szerdán délután a Nyírcsaholy és Fábiánháza közötti úton. Az ütközés következtében a fa az úttestre borult, a jármű utasa könnyebben sérült. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két személyautó ütközött össze szerdán este Nagyecseden, a temető előtt. A balesetben ketten megsérültek. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés