Kevesen voltak, ennyire futotta

A csengeri Balogh Árpád (zöldben) két gólja csak a szépségtapaszra volt elegendő a balul végződött kazincbarcikai fellépésen
A csengeri Balogh Árpád (zöldben) két gólja csak a szépségtapaszra volt elegendő a balul végződött kazincbarcikai fellépésen - © Fotó: Kákos Dávid
Nyírbátor – A Nyírbátor egy lépésre a regionális bajnoki cím megszerzésétől.


Két vereséggel nyitotta a futsal NB II. Keleti csoport felsőházi rájátszását a Csenger, ráadásul mindannyiszor saját katlanjában vérzett el. Mindez, persze benne volt a pakliban, elvégre itt már nincs piskóta csapat, elég talán csak a Rubeola Csömörre utalni, amely a Magyar Kupa-döntőben mutathatta meg magát, mindemellett tekintélyes előnyt hizlalva szinte már rátenyerelt a bajnoki címre.

A Kazincbarcikai Ördögökkel többször vívott már ölre menő csatát a szatmári együttes – váltakozó sikerrel. Az aktuális összecsapáson a – regimentnyi hiányzó miatt – rendkívül hézagos létszámban lépett pályára Szilágyi Sándor legénysége, amelynek hibáit kegyetlenül megbüntette a házigazda. Különösen Titkó Krisztián fickándozott a borsodi együttesben, aki mesternégyest szerezve jószerivel egyedül eldöntötte a találkozót. Aki ott volt a csengeri gárdában mindent megtett, ezúttal ennyire futotta.

A regionális bajnokságban újabb biztos győzelemmel jelentkezett a tabella tetején trónoló Nyírbátor. Így Erdei Zoltánék megőrizték hat pontos előnyüket a második Máddal szemben, vagyis két fordulóval a befejezés előtt szinte már nyeregben érezhetik magukat. Innen csak ők ronthatják el, a hátralévő két mérkőzésen – előbb a Cigánd, majd a sereghajtó Nyírkarász ellen – egy döntetlen is elég, hogy bearanyozzák a szezont.

Futsal

NB II., Keleti csoport, felsőházi rájátszás, 3. forduló

Kazincbarcikai Ördögök–Csenger Futsal 8–3 (2–1)

Kazincbarcika, 450 néző, v.: Szűcs L., Forgács K.

Csenger: Juhász S. – Pankotai I., Balogh Á., Gaál K., Bodó R. Csere: Katona P., Rigó A., Osváth S. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Titkó 4, Menougong, Fekete V., Benke, Debreceni D., illetve Balogh Á. 2, Osváth S.

További eredmények: Rubeola Csömör–Dunakeszi 4–3, Kincsem Lovaspark–Berettyóújfalu II. 8–3.

Az állás: 1. Rubeola Csömör 16 pont, 2. Kazincbarcikai Ördögök 10, 3. Kincsem Lovaspark 8 (19–10), 4. Dunakeszi 8 (14–19), 5. Berettyóújfalu 4, 6. Csenger 3.
Regionális bajnokság, 24. forduló: Debreceni EAC–Futsal Nyíregyháza 3–5, Gyulaháza–Mád 4–6, Nyírbátor–DSC-SI 8–3, Levelek–MEAFC 2–6, Hajdúnánás–Cigánd 7–2.

Az állás: 1. Nyírbátor 54 pont, 2. Mád 48, MEAFC 39, 4. Futsal Nyíregyháza 35, 5. DSI-SI 33, 6. DEAC 30, 7. Cigánd 28 , 8. Levelek 26, 8. Nagycserkesz 24, 10. Gyulaháza 19, 11. Hajdúnánás 17, 12. Nyírkarász 3. A Tarpa visszalépett.

KT

Címkék: , ,hirdetés