Hatvan év felett ingyenes

2019.10.02. 10:50

Cserháti-emlékkoncert

A kiváló énekesnő tavaly ünnepelte volna hetvenedik születésnapját.

Molnár György harmonikaművész koncertzenekarával és sztárvendégekkel érkezik Nyírbátorba

Cserháti Zsuzsa, a 2003-ban elhunyt eMeRTon-díjas énekesnő dalai csendülnek fel Molnár György harmonikaművész és zenekara előadásában október 9-én, szerdán 18 órától a nyírbátori kulturális központban. A páratlan énekesnő, aki a kritikusok szerint a magyar könnyűzenei élet legjobb női énekhangja volt, tavaly ünnepelte volna 70. születésnapját. Napjainkban is szinte minden rádióadó rendszeresen játssza örökzölddé vált slágereit. Cserháti Zsuzsa és életműve előtt tisztelegve a koncerten valamennyi nagy slágere elhangzik. Az este sztárvendégei: Kratelli Josephine és Szulák Andrea.

Kerüljön méltó helyre

Molnár György első hangszeres leckéit nagyapjának köszönheti, majd kiváló tanárai, Herrer Pál és Tabányi Mihály segítették zenei fejlődését. Eddigi pályafutásának csúcspontja volt, mikor 2002-ban átvehette a Nemzetközi Lyra-díjat a Budapesti Kongresszusi Központban. Molnár György célja a harmonika méltó helyre emelése a hazai zenei életben. Ennek megvalósításában zenekara segíti, melybe a szakma legkiválóbb zenészei tartoznak.

Kratelli Josephine pályáját artistaként kezdte, bejárta a fél világot, majd az 1970-es évek közepétől már mint bárénekesnő lépett színpadra. Dalai rendszeresen hallhatóak a 90.9 Jazzy Rádióban.

Hatvan év felett ingyenes

Szulák Andreát nem kell bemutatnunk. A nyolcvanas években külföldön dolgozott tánczenészként, majd miután hazaköltözött, rangosabb hazai lokálokban és bárokban lépett fel. Az új Neoton énekesnője lett a Neoton Família szakadása után. Kétszer is az év énekesnője lett.

A koncert az idősek világnapja alkalmából 60 éves kor felett ingyenes, de regisztrációs jegy váltásához kötött.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában