Kigyulladt egy gávavencsellői ház – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Kigyulladt egy gávavencsellői ház – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 7-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy negyven négyzetméteres lakóház égett teljes terjedelmében csütörtök délután Gávavencsellőn, az Aradi utcában. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. A házban lakó idős férfi enyhe füstmérgezést szenvedett.

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet csütörtök délután Ajak és Kisvárda között egy gyümölcsösben. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Lakossági gázcsonkból a tömítés meghibásodása miatt szivárgott a gáz csütörtök délután egy lakóház udvarán Vásárosnaményban, a Kraszna úton. A helyi önkormányzati tűzoltók a szolgáltató kiérkezéséig biztosították a helyszínt, személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Lehasadt egy hatméteres szilvafa nagyméretű ága csütörtök délután Tiszavasváriban, a Vasvári Pál utcában, ahol a gyalogos forgalmat akadályozta. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és dugólétra segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés