Kisvárda hírei

2012.10.27. 12:04

Különös érettségi találkozó Kisvárdán

Kisvárda - Különös érettségi találkozóra került sor október 19-én a kisvárdai Szent László Katolikus Szakközépiskolában, ahol az egykori leánygimnázium 1962-ben végzett IV/A osztályának tanulói először gyűltek össze, hogy megünnepeljék érettségi vizsgájuk 50 éves jubileumát.

Kisvárda - Különös érettségi találkozóra került sor október 19-én a kisvárdai Szent László Katolikus Szakközépiskolában, ahol az egykori leánygimnázium 1962-ben végzett IV/A osztályának tanulói először gyűltek össze, hogy megünnepeljék érettségi vizsgájuk 50 éves jubileumát.A 31-es létszámú osztályból csupán két tanuló nem élte meg a félévszázados találkozót. Az öregdiákokat egy megifjodott, gyönyörű intézet és Kerezsi Béla igazgató köszöntötte. Búcsúzáskor szép emléklapot adott át a találkozó résztvevőinek, akik először jöttek el Kisvárdára 50 év múltán, hogy beszámoljanak életükről, pályájukról egymásnak.

A katolikus középiskola vezetősége, a gazdasági hivatal meleg szeretettel fogadta az egykori diákokat, amit ezúton köszönnek meg vendéglátóiknak az érettségi találkozó résztvevői és Isten áldását kérve sikereket kívánnak az utódoknak.

Mihályovszky Márta, Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!