Kisvárda hírei

2012.12.13. 12:03

Több garázdát is fogtak a rendőrök

A Kisvárdai Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Gusztáv 20 éves nagyecsedi lakos ellen.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Gusztáv 20 éves nagyecsedi lakos ellen.A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető, 2012. december 12-én reggel, egy kisvárdai iskola folyosóján előzetes szóváltást követően összeverekedett egyik iskolatársával, akit egy viperával is bántalmazott, majd a sértett segítségére siető másik iskolatársukat is megütötte. A két sértett a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek. A kisvárdai rendőrök a bejelentést követően a garázda férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Vásárosnamény Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást T. Valter 18 éves, L. József 18 éves, valamint T. István 22 éves aranyosapáti lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három elkövető 2012. december 12-én délután megjelentek egy helybeli 22 éves nő lakása előtt, ahol egyikük, korábbi rossz viszonyuk miatt szóváltásba keveredett a lánnyal, akit egy esetben puszta kézzel meg is ütött. A sértett segítségére sietett élettársa, akit lakásuk előtt a három gyanúsított több alkalommal megütött és megrúgott. A sértettek a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrség a garázda társaság tagjait elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!