Kisvárda hírei

2013.03.12. 10:04

A tolvajok házáig vezette a rendőröket Kupec

Kisvárda - A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, R. István 19 éves és R. József 24 éves dögei lakosok ellen.

Kisvárda - A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, R. István 19 éves és R. József 24 éves dögei lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők 2013. március 8-a reggelre két dögei házba is az ajtók zárkifeszítésének módszerével betörtek, ahonnan akácfát, kézi szerszámokat és egyéb háztartási eszközöket tulajdonítottak el. A bejelentést követően a helyszínre kiérkező rendőrök azonnal nagy erőkkel kezdték meg az ismeretlen elkövető felkutatását amihez, a „Kupec” nevű szolgálati kutyát is bevetették. A nyomkövető kutya egészen egy dögei házig vezette az egyenruhásokat, ahol elfogták a két tolvajt. A gyanúsítottak lakásán megtartott házkutatás során a rendőrök a sértettektől eltulajdonított tárgyakat lefoglalták.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!