Kisvárda hírei

2013.04.21. 11:58

Megyei kollégisták kulturális találkozója

Kisvárda, Nyírbátor, Nyíregyháza, Vásárosnamény, Záhony - Csütörtökön a Luther Márton Kollégiumban rendezték meg a megyei diákotthonok VII. Kulturális Seregszemléjét.

Kisvárda, Nyírbátor, Nyíregyháza, Vásárosnamény, Záhony - Csütörtökön a Luther Márton Kollégiumban rendezték meg a megyei diákotthonok VII. Kulturális Seregszemléjét.A találkozón hét kollégium tehetséges diákjai mutatkoztak be változatos produkciókkal. A házigazdák mellett pódiumra léptek a vásárosnaményi Babus Jolán, a kisvárdai Bessenyei György, a nyírbátori Bethlen Gábor, a záhonyi Dr. Béres József, valamint a megyeszékhelyi Szent Imre és Zrínyi Ilona Kollégium diákjai. A fellépőket és kísérőiket a szervező Babus Jolán Kollégium vezetője, Ács Péterné és Martinovszky István, a Luther Márton Kollégium igazgatója köszöntötte meleg szavakkal. A mintegy másfél órás sokrétű gálaműsorban versek, prózák, szólóénekek, népdalcsokor, diákszínjátszók előadása, modern táncok, hangszeres szólók, ének- és zenekari produkciók szórakoztatták a közönséget. A hangulatos rendezvény valamennyi résztvevőjének emléklappal és ajándékokkal kedveskedtek a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!