Kisvárda hírei

2014.01.25. 10:51

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. január 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. január 24-én történt rendőrségi eseményeiből.A Kisvárdai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával vett őrizetbe 2014. január 24-én egy 40 éves helyi férfit. A rendelkezésre álló adatok szerint M. János az elmúlt hetekben rendszeresen fenyegette, többször bántalmazta is édesanyját, hogy az idős asszony adjon neki pénzt italra. A hatóság kezdeményezi a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával indított eljárást a Mátészalkai Rendőrkapitányság a 21 éves L. Krisztián és 16 éves öccse ellen. A vizsgálat adatai szerint a mátészalkai fivérek az elmúlt napokban összesen mintegy harminc mázsa akácfát tulajdonítottak el egy magántulajdonú földterületről a város határában. A gyanúsítottakat 2014. január 24-én állították elő és hallgatták ki a rendőrök.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2014. január 24-én napközben a fogták el a 28 éves V. Ferenc helyi lakost, akit garázdaság és rongálás bűncselekmények miatt köröztek. A férfit előállították majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Tulajdon elleni szabálysértés miatt vette őrizetbe N. Árpádot a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 2014. január 24-én. Az eljárási adatok szerint a 25 éves helyi férfi egy Vásárosnamény külterületén található fasorból tulajdonított el három mázsa fát.

Az utcán szabálytalanul parkoló autóját mosta egy nő Tarpán 2014. január 24-én délben. A szolgálatot teljesítő rendőrök közölték vele, hogy szabályértést követ el, és megkérték, hogy igazolja magát. Az asszony ezt megtagadta, iratai átadása helyett becsmérelni kezdte az egyenruhásokat. Mivel a kiabálást többszöri felszólítás ellenére sem hagyta abba, majd megpróbálta faképnél hagyni az intézkedő rendőröket, a nőt megbilincselték és előállították. A 33 éves Sz. Istvánnét a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés miatt őrizetbe vette.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!