Kisvárda hírei

2014.02.14. 11:47

A másik érpataki támadó is rendőrkézen

Kisvárda - A rendőrség adatai szerint a ma elfogott fiatalkorú gyanúsított más bűncselekmény elkövetésével is összefüggésbe hozható.

Kisvárda - A rendőrség adatai szerint a ma elfogott fiatalkorú gyanúsított más bűncselekmény elkövetésével is összefüggésbe hozható.Mint arról már korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2014. február 13-án egy édesanya tett bejelentést, hogy 13 éves fiát előző nap Érpatakon kirabolták. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiúra ketten támadtak hátulról, a szemét egy sállal bekötötték, zsebeit átkutatták és megverték.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai még a bejelentés napján elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Zoltán 21 éves érpataki lakost.

A rendőrség 2014. február 14-én Kisvárdán elfogta a másik feltételezett elkövetőt is, egy 15 éves kisvárdai fiút. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság adatai szerint a fiatalkorú kisvárdai gyanúsított összefüggésbe hozható új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével is.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!