Kisvárda hírei

2014.04.02. 18:40

Séta az autizmussal élőkért Kisvárdán

Kisvárda - Az autizmus világnapjának célja, hogy a figyelem az autizmusra, az autizmussal élők hétköznapjaira irányuljon.

Kisvárda - Az autizmus világnapjának célja, hogy a figyelem az autizmusra, az autizmussal élők hétköznapjaira irányuljon.

A „RAGYOGJON KÉKBEN" kampány keretében az esti órákban a világ számos híres épületét világítják ki kék fénnyel, így hazánkban a Parlamentet és a Művészetek Palotáját. Országszerte több helyen tartanak rendezvényeket, előadásokat, koncerteket.

Kisvárdán a sétáló utcán – a délelőtti órákban – a Vári Emil Általános Iskola Mátyás király úti Tagintézmény Várday István úti Telephelye és a Kistérségi Szociális Szolgálat Fogyatékos Személyek Nappali Ellátása rendezett sétát az autizmussal élőkért. Kék szalagot kitűzve, kék luftballonokkal kezükben sétáltak az ellátottak. A fejlesztő felkészítésben részesülő gyermekek tanáraikkal, gondozóikkal együtt, majd a Városháza épülete előtt a magasba repítették a figyelemfelhívó léggömböket.

Vincze Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!