Kisvárda hírei

2014.09.10. 13:25

Nagy segítség a Lions Clubtól a beteg fiúnak

Pátroha - Danku Zsolt másodikos kisdiák, akikre büszkék lehetnek Pátrohán, hiszen kiváló eredménnyel végezte el az első osztályt. Azonban most egy még nagyobb vizsgára készül: az orvosok megtalálták ritka betegségének okát.

Pátroha - Danku Zsolt másodikos kisdiák, akikre büszkék lehetnek Pátrohán, hiszen kiváló eredménnyel végezte el az első osztályt. Azonban most egy még nagyobb vizsgára készül: az orvosok megtalálták ritka betegségének okát. Hathetes koráig kétszer kellett újraéleszteni, és kiderült, hasfalhártya nélkül született. Ezt a betegséget korrekciós műtéttel Németországban tudják helyrehozni, ami sok pénzbe kerül. Ehhez adott az édesanya kérésére támogatást az Első Nyíregyházi Lions Club, az adományt a szervezet soros elnöke, Cidor Mihály hétfőn adta át a családnak.

Az édesanya megköszönte a támogatást és elmondta: így már közel 4 millió megvan a műtéthez szükséges 7 millió forintból. A német klinika azzal biztatja a családot, hogy nem kell előre, egy összegben kifizetni a teljes költséget, de azzal számolni kell, hogy a gyógyulás során esetleg bekövetkező komplikáció további költséggel járhat. Ha októberben összegyűlne a gyógyuláshoz szükséges pénz, talán már farsangra hazajöhetne a pátrohai kisfiú.

SZON-PS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!