Kisvárda hírei

2014.09.26. 08:09

Pajta gyulladt ki Nyírkarászon - A Katasztrófavédelem hírei

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szeptember 25-ei eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szeptember 25-ei eseményeiből.

Kigyulladt egy kétszáznegyven négyzetméter alapterületű, három méter magas pajta csütörtökről péntekre virradó éjjel Nyírkarászon, a Dózsa György úton. A tűz egy lakóházat is veszélyeztetett. Az esethez Baktalórántházáról, Kisvárdáról, Nyírbátorból is vonultak a hivatásos tűzoltók, valamint a helyszínre érkezett a megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is, akik átvették a tűzoltás irányítását. A három gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval percek alatt megfékezték a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg.

Munkálatok közben elvágtak egy gázvezetéket a lakossági bekötés és a gáz főelzáró közötti szakaszon, csütörtökön délután, Kisvárdán, a Flórián utcán. A főcsapot sikerült időben elzárni, gázszivárgást nem észleltek a kiérkezett helyi hivatásos tűzoltók. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyi Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!