Kisvárda hírei

2014.12.18. 10:38

Méltán elismert elkötelezettség

Budapest, Kisvárda - Magyar Gazdaságért Díjat vehetett át a fővárosban dr. Béres József.

Budapest, Kisvárda - Magyar Gazdaságért Díjat vehetett át a fővárosban dr. Béres József.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Magyar Gazdaságért Díjat adott át szerdán a fővárosban dr. Béres Józsefnek, az idén 25 éves fennállását köszöntő Béres Gyógyszergyár elnökének, a gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenységéért. Az elismerést már novemberben megítélték, ám csak szerdán tudta átvenni a díjazott.

A kisvárdai születésű dr. Béres József által irányított Béres Vállalatcsoport működésére az innovációra épülő fejlesztés, modern profizmus, szakszerűség, rugalmas működés, emberközpontúság, tisztesség jellemző.

A gyógyszergyártás és -forgalmazás tekintetében hazánk legnagyobb magyar családi tulajdonban lévő gyógyszergyára a Béres Gyógyszergyár Zrt., amely az egészséggazdasági szektorban az egyik legelismertebb cég.

A díjátadón elhangzott, hogy a sikeres üzleti tevékenység mellett dr. Béres József munkásságában a cégalapítástól kezdve kiemelkedő szerepet tölt be az elkötelezett társadalmi felelősségvállalás, ezen belül számos egészségügyi-, oktatási-, egyházi- és kulturális intézmény támogatása.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!