Kisvárda hírei

2015.03.11. 15:03

Mátészalka a megye legjobb városa

Egy héttel ezelőtt arra kértük olvasóinkat, szavazzanak, melyik városban a legjobb élni Szabolcs-Szatmár-Beregben. Kíváncsi vagy, a te városod milyen helyezést ért el? Most kiderül, szerintetek hol a legjobb élni a megyében.

Egy héttel ezelőtt arra kértük olvasóinkat, szavazzanak, melyik városban a legjobb élni Szabolcs-Szatmár-Beregben. Kíváncsi vagy, a te városod milyen helyezést ért el? Most kiderül, szerintetek hol a legjobb élni a megyében.A városokra pozitívan és negatívan is lehetett szavazni, amelyek átlagából született meg a végleges sorrend. Ugyanakkor több település esetében néhány szavazat döntött, az hanyadik helyre került a ranglistán.

Első helyen Mátészalka végzett (678 pozitív és 659 negatív szavazattal). Gratulálunk. A második helyet, nem sokkal lemaradva a képzeletbeli dobogónk első fokáról, megyeszékhelyünk, Nyíregyháza érte el ( 578 pozitív és 718 negatív szavazat). A harmadik helyre Kisvárda küzdötte fel magát (431 pozitív és 692 negatív szavazattal).

A szavazatok alapján élhető városnak tartjátok még Vásárosnaményt, Nyírbátort, Vaját, Demecsert és Záhonyt is, ugyanakkor Nyírmada, Rakamaz és Csenger csak a középmezőny aljára került.

Az utolsó helyeken Újfehértó, Nagyhalász és Baktalórántháza végeztek.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, hamarosan hasonlóan izgalmas szavazással jelentkezünk. A teljes eredmény itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!