Kisvárda hírei

2015.04.03. 12:56

A Szabolcs Online márciusi összefoglalója

A március hónappal 2015 első negyedévét is lezártuk. Ideje tehát összefoglalni, mi történt a megyében az elmúlt hónapban.

A március hónappal 2015 első negyedévét is lezártuk. Ideje tehát összefoglalni, mi történt a megyében az elmúlt hónapban.

Életét vesztette a villanyoszlopnak csapódott motoros Kisvárdán

Kisvárdán, a Csillag utcán csapódott villanyoszlopnak egy motorkerékpáros péntek délután. A férfi a helyszínen életét vesztette.


Tarcsa Csaba

Indokolás nélkül, március 31-ei hatállyal visszavonta Tarcsa Csaba dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének vezetői megbízását Papp Károly országos rendőrfőkapitány javaslatára Pintér Sándor belügyminiszter – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján hétfő délután.


Csodálják a kislétai fát

Egy vihar döntötte ki 2011-ben Popovics József kertjében az egyik fát Kislétán. A kérgestestűt feldarabolták, a külsejét lerágta a kecske, a törzs tövében azután figyeltek fel a szokatlan alakú valamire.


Csaknem ötven csellengőt állítottak elő

Csaknem ötven diákot indítottak útnak iskolába a hatóságok egyetlen reggel Nyíregyházán.


Mátészalka a megye legjobb városa

Arra kértük olvasóinkat, szavazzanak, melyik városban a legjobb élni Szabolcs-Szatmár-Beregben. Kíváncsi vagy, a te városod milyen helyezést ért el? Most kiderül, szerintetek hol a legjobb élni a megyében.


Kivéreztették a gazdaságot

Elhűlten nézte a márciusi ünnep után földjét a kéki gazda Csorba Tibor. Feltűnt neki, hogy nem világít a kertben a gallyvédőrács. A szúnyogháló sűrűségű fényes műanyag háló védte a csemetéit a kertbe látogató nyúltól, őztől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!