Kisvárda hírei

2015.04.03. 07:49

A viharos szél okozott fennakadásokat - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. április 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. április 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.Az elmúlt 24 órában hat esetben vonultak műszaki mentéshez Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a tűzoltók a viharos erejű szél miatt. Négy esetben nagyméretű fák dőltek épületekre, vagy veszélyeztették azokat, egy esetben reklámtáblát szakított le egy épület faláról a szél, valamint egy helyen forgalmi akadályt képzett a kiborult fa.

A legtöbb beavatkozásuk Nyíregyházán és környékén volt a tűzoltóknak, de Kisvárdán, Kemecse és Nagyhalász között, valamint Tiszavasváriban is be kellett avatkozniuk. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Két hektár területen égett a nádas csütörtök délután Tiszabercel külterületén. A nyíregyházi hivatásos, valamint az ibrányi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!