Kisvárda hírei

2018.03.02. 19:58

Kisvárda Master Good: Ők a legyőzhetetlenek!

Kisvárda - Visszavágott a Budaörsnek a zsinórban hatodszor győztes kisvárdai női kézilabda-csapat.

Kisvárda - Visszavágott a Budaörsnek a zsinórban hatodszor győztes kisvárdai női kézilabda-csapat.

Budaörsön sem szakadt meg a január 26-a óta tartó kisvárdai sorozat – az NB I-es női csapat zsinórban hatodik győzelmét aratta.

De micsoda végjátékban! A második félidőben végig vezetett a vendégcsapat, többször is három góllal megugorva. Ekkor még sikerült kikapcsolni a játékból a hazaiak legveszélyesebb játékosát, Szöllősi-Zácsik Szandrát, de a jobb szélről Ertl Rebeka szórta a gólokat, így fel tudott zárkózni a Budaörs, amely Hornyák Ágnes révén egy demoralizáló, üres kapus gólt is szerzett.

Vlatko Djonovics azonban nem tágított, és mivel a betörésből, majd a saját térfeléről ugyancsak üres kapura eredményes Tamara Radojevics révén megint megugrott 22–19-re a Várda, azonos létszámmal is lehozta a remekül védő Triffa Ágnest, és csapata hét mezőnyjátékossal támadott, hogy bevigye a kegyelemdöfést. Abból az akcióból Samira Rocha, majd a visszaszerzett labdából Radojevics is a lécet találta el, a megint visszapattanó labda után Triscsuk Krisztina lövését védte a kapus.

Triscsuk gólképtelennek bizonyult, Marija Hakunovát pedig harmadik kétperces kisbüntetése után kizárták a játékból, ezt kihasználva Szöllősi-Zácsik szórni kezdte a gólokat, és egy perccel a vége előtt kiegyenlített (23–23). Djonovics időt kért, Rocha pedig nullszögből is bedobta a szélre játszott labdát. Az időkérés után 17 másodperce maradt az egyenlítésre a Budaörsnek, de Triffa kiütötte Szöllősi-Zácsik lövését, így újabb fontos győzelemmel gazdagodott a KKC.

Zsinórban tehát a hatodikkal!

BT


NB I, női: 16. forduló

Budaörs Handball–Kisvárda Master Good SE 23–24 (11–12)

Budaörs, 600 néző, v.: Horváth P., Marton.

Budaörs: Sipeki – Juhos 2/1, Hornyák Á. 3, Zsigmond V. 1, Szabadfi 2, Szöllősi-Zácsik 5, Farkas E. 2/1. Csere: Wéninger (kapus), Gerháth 2/1, Ertl 5/1, Pásztor N. 1. Edző: Mihály Attila.

Kisvárda: Triffa – Orbán A. 2, Hakunova 2, Radojevics 6/2, Milanovic-Litre 5, Triscsuk, Rocha 5. Csere: Dmitrovics 3, Szabó V., Umanec 1. Edző: Vlatko Djonovics.

Az eredmény alakulása, 10. perc: 4–3, 15.: 4–7, 19.: 6–9, 22.: 9–9, 26.: 10–12, 35.: 12–15, 41.: 15–16, 42.: 15–18, 48.: 18–19, 51.: 18–21, 56.: 21–22.

Kiállítások: 6, illetve 8 perc. Hétméteresek: 7/4, illetve 4/2.

Mesterszemmel

Mihály Attila: – Mindkét csapat a védekezésre fordította a nagyobb hangsúlyt, ami remek kapusteljesítményekkel párosult. Mi eggyel többször hibáztunk, mint a meccset összességében megérdemelten megnyerő Kisvárda.

Vlatko Djonovics: – Nagyon kemény meccs volt, sokat hibáztunk, különösen támadásban. Többször is vezettünk három góllal, de azt mondtam a lányoknak, elég eggyel nyernünk, és ez bejött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!