Kisvárda Master Good – Edzőtáborból edzőtáborba

Akt.:
Ivancsics Alex Telkiből csatlakozott a Törökországba utazó kisvárdai kerethez
Ivancsics Alex Telkiből csatlakozott a Törökországba utazó kisvárdai kerethez - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Nyolcgólos útravalóval lepték meg magukat a kisvárdai labdarúgók a törökországi edzőtáborozás előtt.

A magyar U21-es, más néven a távlati válogatott összetartására volt hivatalos Ivancsics Alex és Koszta Márk, így a kisvárdaiak kapusa és csatára edzőtáborból megy edzőtáborba, hiszen szerdáig Telkiben tartózkodtak, csütörtökön pedig csatlakoznak a Budapestről Isztambulon át Antalyába repülő, és a török riviérán edzőtáborozó NB II-es klubcsapatához.

Míg a 19 éves játékosok távol voltak, azalatt a kapus új kollégát is kapott, hiszen a kisvárdaiak leigazolták a legutóbb a Pénzügyőrben védő Vasas-nevelésű Lékai Somát. Változás még, hogy Hidi Norbert tavasszal a megyei I. osztályú Mándok csapatát erősíti majd, de továbbra is Kisvárdán tréningezik, és ő is utazik Törökországba. A sérült Kardos Norbert itthon marad, a rehabilitációt végző Hegedűs Tibor viszont tagja a 31 fős utazó delegációnak. Ebből huszonöten játékosok, ők anyagilag is hozzájárultak az edzőtáborozás költségeihez.

Hogy jó hangulatban teljen az utazás, arról a szerdai mérkőzések gondoskodtak, hiszen a csomagolás előtt lejátszott kétszer kilencven perc során a várdiak nyolc találatot értek el és csak egyet kaptak NB III-as riválisaiktól.

Edzőmeccsek

Kisvárda Master Good–Cigánd 5–0 (2–0)

Kisvárda: Lékai – Vári B., Izing, Graszl K., Fodor A. – Lázár Zs., Bagi I. – Lucas, Erős G., Cseri T. (Kulcsár K.) – Délczeg

Gól: Erős G. 2, Bagi I., Lucas, Kulcsár K.

Kisvárda Master Good–DVSC-DEAC 3–1 (1–0)

Kisvárda: Lékai – Molnár R., Hidi N., Papucsek, Csilus T. – Minczér, Lázár Zs. (Ujj K.) – Nagy R., Kulcsár K. (Jánvári D.), Eszlátyi – Rajczi

Gól: Papucsek, Rajczi, Eszlátyi, illetve Kertész T.

Bővebben a Kelet-Magyarország 2016. január 28-i számában és a kelet.hu-n.
hirdetés