Helyi közélet

2012.02.06. 14:00

Hóhelyzet Nyíregyházán

Nyíregyháza - Olvasói panaszok szerint sok helyre nem jutottak el a hótolók, és volt, aki emiatt nem ment dolgozni, a nyíregyházi belvárosban is nehézkes a közlekedés.

Nyíregyháza - Olvasói panaszok szerint sok helyre nem jutottak el a hótolók, és volt, aki emiatt nem ment dolgozni, a nyíregyházi belvárosban is nehézkes a közlekedés.Utánajártunk, és a következőt láttuk. A Kossuth téren ugyan van néhány milliméternyi vastagságú , de jól járható járatokat takarítottak el, így a hivatali feladatokat el lehet látni, az ügyintézés biztosan nem szenved csorbát. A Zrínyi Ilona utca – Országzászló tér – Iskola utca környékét említették meg mint nehezen járható szakasz.

Olvasóinkra bízzuk, mit látnak a videón, önök szerint járható, vagy járhatatlan az utca, illetve a járda. A parkoláshoz kell némi ügyesség, de miután a forgalom láthatóan gyérebb mint más napokon, még parkolni sem lehetetlen. Olvasói panaszt jött az Arany János  utca – Szarvas utca környékéről, ezt is megnéztük.

Nem kizárt, hogy korábban itt nagyobb volt a káosz, mert például az ABC előtti parkolónál néhány autósnak gondot okozott a vastag hórétegen a közlekedés, volt, aki nagy fordulatszámon pörgette a kereket, kitartó konoksággal, és be tudott csúszni egy résbe, de célirányosabb ilyenkor a kisebb fokozatba kapcsolni.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában