haon-sportoldal

2011.07.31. 13:26

Forma-1:Nemzetközi kavalkád a Hungaroringen

Forma-1 - Habár az utóbbi években megszokottnál jóval kevesebb lengyel érkezett a Hungaroringre, azért fel-feltűnik egy-egy hatalmas fehér-piros zászló, rajta gyakran felirat is olvasható. A lengyelek visszavárják honfitársukat, Robert Kubicát, a Renault csapat télen súlyos balesetet szenvedett, tehetséges versenyzőjét.

Forma-1 - Habár az utóbbi években megszokottnál jóval kevesebb lengyel érkezett a Hungaroringre, azért fel-feltűnik egy-egy hatalmas fehér-piros zászló, rajta gyakran felirat is olvasható. A lengyelek visszavárják honfitársukat, Robert Kubicát, a Renault csapat télen súlyos balesetet szenvedett, tehetséges versenyzőjét.A Hungaroringen lehet találkozni csehekkel, szlovákokkal, románokkal is, érezhetően sok az orosz vendég - őket nyilván nem csak az vonzotta Mogyoródra, hogy ez az egyetlen kelet-európai Forma-1-es helyszín, hanem az is, hogy szurkoljanak kedvencüknek, Vitalij Petrovnak. Gyakran hallani német szót, lehet spanyolokat is látni - s természetesen a magyarok sem hiányoznak. A tömegből felbukkant svéd, sőt észt lobogó is - sokan ugyanis, ha nincs favoritjuk, saját nemzetük zászlajával sétálgatnak. A nemzetközi kavalkád résztvevői a legnagyobb békében ülnek egymás mellett, együtt fényképezkedik a spanyol és a német, hiszen egy dolog közös mindannyiukban: a Forma-1 szeretete. S még az esős idő sem tudta elriasztani őket...

 

Színes programokkal várják a Forma-1 szerelmeseit

 

A látogatók a versenyek, betétfutamok között sem unatkoznak, a Pirelli sátra pedig különösen sok érdeklődőt vonzott; ott bárki kipróbálhatta, milyen a kerékcsere Forma-1-es módra, de tesztelhettük a relfexeinket is, s fotózkodhattunk egy dobogó tetejére állva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!