Krumplitolvajok rendőrkézen

Krumplitolvajok rendőrkézen
Szabolcs, Tiszavasvári – Burgonyalopás miatt egy nap alatt hat embert vettek szabálysértési őrizetbe Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – adta hírül a police.hu.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves és egy 20 éves tímári lakos ellen. A férfiak 2014. szeptember 1-jén egy Szabolcs külterületén lévő földterületről burgonyát kíséreltek meg eltulajdonítani, amit zsákokba pakoltak és egy babakocsiba rejtettek el. A két férfit a telek tulajdonosának egyik hozzátartozója távozásuk előtt tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a tímári lakosokat a rendőrőrse előállították és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2014. szeptember 1-jén a város belterületén igazoltattak négy férfit, akik kerékpárjaikon zsákokban és ládákban burgonyát szállítottak. Az ellenőrzés során a férfiak elismerték, hogy a frissen szedett krumplit egy Tiszavasvári külterületén lévő földterületről tulajdonították el. Az egyenruhások a négy 15 és 50 év közötti helyi lakost a rendőrkapitányságra előállították és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették – olvasható a rendőrség honlapján.
hirdetés