Kultúra

2023.07.06. 09:23

Humor, tánc és zene a vajai programok között

A rendezvénysorozat színes kavalkáddal várja az érdeklődőket.

KM

Badár Sándor

Forrás: MW- Archív

Ma, azaz július 6-án indul és szombat késő estig tart a Kastélykerti Napok sorozat Vaján. Az első napon a humor kapja a főszerepet, 19 órától Felméri Péter szórakoztatja a nagyérdeműt, 20 órakor pedig Badár Sándor lép színpadra. Pénteken 18 órakor a Döndi Duó, majd Rostás Szabika zenél. 
Másnap reggel nyolckor a Crystal Mazsorettcsoport zenés reggeli ébresztőjével indulnak a programok, a csapatok elkezdenek főzni, az ünnepélyes megnyitót 14.30-tól tartják. Délután az érdeklődők megnézhetik a Molnár Mátyás Általános Iskola Free Dance Alapfokú Művészeti Tánccsoportja és a Tavirózsa óvoda gyerekeinek műsorát. Ezt követően Máté József énekel, majd az Alma együttes ad koncertet. 18 órakor Berry lép színpadra, őt követi a Mangorise, 21.30-tól Josh és Betty adnak koncertet, a napot DJ Madline zárja. Az ingyenes rendezvényen lesz sólyombemutató, gulyáságyú, a gyerekeket vidámpark várja, és pónin is lovagolhatnak. KM 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában