Kultúra

2018.05.03. 15:38

Videó: Cowboyokká változtak a fiúk

Budapest - Új klipet forgatott az Ocho Macho – a fiúk ezúttal a western világába kóstoltak bele.

Budapest - Új klipet forgatott az Ocho Macho – a fiúk ezúttal a western világába kóstoltak bele.

Új videóval jelentkezett a pár napon belül tizenötödik születésnapját ünneplő Ocho Macho. A Valakinek mindenki klipje klasszikus westernfilmek hangulatát eleveníti fel, borostás, mosdatlan főhősökkel, hamiskártyásokkal, pisztolypárbajjal, mintegy rímelve a dal zenei motívumaira – olvasható a Lángoló gitárokon.

A zenekar így mutatta be a dalt és a hozzá készült videót:

„A Valakinek mindenki egy lassú, melankolikus hangulatú dalnak indult, de amikor a próbateremben a többiek hozzátették az ötleteiket, dupla tempót kapott. A videoklipet a Pixel Film készítette, Tokay Péter rendezte, az ő ötlete volt, hogy a helyszín a ­Henryx Western City legyen, egy igazi western hangulatú városrész. Kisfiúként anno hősöknek tekintettük Old Shatterhandre és Winnetoura, így boldogság volt egy ilyen forgatás részesévé válni. Jó lett volna egy hétre kikapcsolni és ott ragadni, kicsit mindannyian cowboyokká váltunk. Ebédre pedig a chilis bab, hideg sörrel…”.

A tizenötödik

Az Ocho Macho május 12-én, szombaton ünnepli 15. születésnapját a Barba Negra Trackben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!