Kultúra

2019.01.18. 16:57

Videó: Lil G második szóló száma elég megosztóra sikerült

Nyíregyháza - Nemazalánnyal készült közös produkciók után, Lil G most elkészítette második saját klipjét. A YouTube-on azonban nem arat osztatlan sikert.

Nyíregyháza - Nemazalánnyal készült közös produkciók után, Lil G most elkészítette második saját klipjét. A YouTube-on azonban nem arat osztatlan sikert.

Vannak akik úgy gondolják, hogy igazán mély mondanivalója van a dalnak.

"Bár soha nem úgy éltem, és nem is fogok, ahogy mások, de na. Szóval egyrészt a szöveg ott van, meg kell hogy mondjam... a baj tényleg csak annyi, hogy rövid lett. Egyébként a hajad full, a stílus jó, a negatív kommentelők meg nem érnek ennyit. Na. Meg lehet mindenkinek a saját, egyéni véleménye, ez így rendben is van... A zene jó a szöveg jó, és különben is vannak itt azért jó páran olyanok akik azt írták hogy Ő szinte magáról írta ezt a zenét... Miért is írta volna magáról ??? Pont ez az hogy a mai fiatalságot -- bár ő is csak 17 éves -- nagyon szépen megfogalmazta és leírta illetve elénekelte. Nagyon nagyon sokan, valóban öt perc után szétteszik a lábukat... Lehet hogy ő csak 17 éves de éppen ezért van tisztába a saját korabeli lányokkal hogy milyenek... Attól függetlenül nem biztos hogy olyan sőt... úgyhogy... a zene jóuuuu lett"

Ezzel a kommentel szemben viszont vannak elég negatív hozzászólások is.

"Ez már nem trash ez csak simán ócska"

Vannak, akik Nemazalányt is nagyon hiányolják:

"Ez egy borzalom, Fanni nélkül semmit nem érsz, és ez most itt be is bizonyosodott teljesen. Azt már megszokhattuk, hogy autotune nélkül nincs hangod, és mint mindig, kénytelen vagy túltolni a használatát, de azt, hogy se stílus, se tehetség, se normális valamit is mondó szöveg......"


[related-post post_id="4096958"]

[related-post post_id="4003008"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!