Kultúra

2019.01.07. 09:42

Zenei tehetségkutató verseny

Nyíregyháza - Hamarosan bizonyíthatnak a hangszeres zenét játszó amatőr előadók, együttesek.

Nyíregyháza - Hamarosan bizonyíthatnak a hangszeres zenét játszó amatőr előadók, együttesek.

A tehetségnek teret kell engedni és lehetőséget adni arra, hogy be­mutatkozhasson – tudják ezt jól a Club Hollywood szer­vezői is, akik amatőr tehetségkutatójukkal az ország bármely pontján élő zenészeket hívják színpadra február 2-án.

Saját szerzeményekkel

A nyíregyházi szórakozóhely az Öröm a zene programhoz csatlakozva, a Hangszeresek Országos Szövetségével karöltve rendezi meg a versenyt, amire január 26-áig (ingyenesen) jelentkezhetnek – kizárólag saját szerzeményeikkel és legalább egy magyar nyelvű dallal – az előadók és zenekarok. A megmérettetésen egy formáció a beállással együtt maximum 20 perces műsorral mutatkozhat be.

A szakmai zsűri pontozza a hangszeres tudást, a szöveget, mondanivalót, az egyediséget és eredetiséget, valamint a színpadi összképet. És ami a nyereményeket illeti: a győztes amellett, hogy fellépési lehetőséghez jut a Club Hollywoodban, indulási jogot szerez a Music Expón, az Öröm a zene októberi döntőjében, ahol a fődíj egy egymillió forintos hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzési támogatás.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!