Sport

2015.05.22. 15:40

Mint egy gyerekkori társasjáték...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 28. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 28. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Szabó Sándor, az Encsencs vezetőségi tag.

Szombat

Nyírpazony (6.)–Nyíribrony (12.): – A Pazony ideiglenes otthonában is acélosabb, de az Ibrony is feltámadt poraiból, az utolsó három meccsét megnyerte, ennek ellenére hazai sikert várok. (A mérkőzést Nyírteleken rendezik.)

Újfehértó (4.)–Terem (9.): – Az Újfehértó nagyszerűen teljesít, most is esélyesebbnek tűnik, de a Terem is képes meglepetést szerezni.

Vasárnap

GFSE Oros (16.)–Napkor (14.): – Mindkét csapat gyenge formában van, ha az Oros bent akar maradni, az ilyen erősségű csapatok ellen hazai környezetben hozni kellene a pontokat, de ahogy az elmúlt héten ellenünk játszottak – erre kevés esélyt látok.

Rakamaz (2.)–Apagy (3.): – Az utóbbi hetek formáját figyelembe vége a Rakamaz otthon tartja a pontokat.

Levelek (7.)–Kótaj (5.): – A Kótaj formája visszaesett, a Levelek otthon mindenkire veszélyes, így hazai sikert várok.

Nyírvasvári (10.)–Gávavencsellő (8.): – A tavaszi szezonban ez a két csapat mutatta be a legnagyobb előrelépést az eredményesség terén. Döntetlenszagú mérkőzésnek tűnik, de a Vasvári hazai pályán kicsikarhatja a győzelmet.

Sényő-Carnifex (1.)–Ófehértó (13.): – Azt gondolom, a bajnokcsapatnak nem okoz gondot a három pont megszerzése. (A mérkőzést Nyírturán rendezik)

Encsencs (11.)–Vasmegyer (15.): – A szezon elején gyengén kezdtünk, igaz, hogy zömében az élcsapatokkal játszottunk. Úgy néz ki, most elkaptuk a fonalat, a közvetlen riválisokkal szemben sikeresebbek vagyunk, így ezt a meccset is szerenénk megnyerni – kapaszkodni a középmezőnyhöz.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Bardi Béla, a Gyulaháza edzője.

Szombat

Záhony (6.)–Ajak (11.): – A záhonyi csapat a legutóbbi fordulóban már közelített önmagához, így nyerhet a szebb napokat látott Ajak ellen. (A mérkőzés 15 órakor kezdődik)

Újdombrád (13.)–Fényeslitke (5.): – Az Újdombrádban több van annál, amit eddig mutatott, így számomra nem lenne meglepetés a hazai pontszerzés.

Mátészalkai MTK (2.)–Kék (14.): – A Szalka a múlt héten megkapta a lehetősége célja elérésére, így már aligha fog hibázni.

Vasárnap

Őr (16.)–Pátroha (12.): – A lelkes hazai csapat feladhatja a leckét a Pátrohának.

Nagydobos (9.)–Nyírkarász (4.): – A hazai együttes a bravúros naményi pontszerzése után újabb nehéz feladat előtt áll. A döntetlennel most is biztosan kiegyezne.

Tiszamenti SE (15.)–Demecser (7.): – A Demecser jobb csapat, de bármi megtörténhet.

Pap (10.)–Vaja (8.): – Döntetlenszagú mérkőzés.

Gyulaháza (3.)–Vásárosnamény (1.): – A Namény óriási esélyt szalasztott el a múlt hét végén, mi pedig szeretnénk a dobogó második fokáról is leszorítani. Mindenképpen nyerni szeretnénk.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Szimuly Gábor, a Mérk-Vállaj edzője.

Szombat

Milota (14.)–Tarpa (7.): – Milotán átérezték a helyzet komolyságát, a Tarpa viszont nagyszerű tavaszt produkál. Vendégsiker.

Csenger (2.)–Kölcse (16.): – Le a kalappal a kölcsei csapat előtt, de most sem terem számára babér.

Tisztaberek (5.)–Tunyogmatolcs (12.): – Nem kell edzőt váltani Berken, nyerni kell és minden szép lesz, mint régen.

Túrricse (4.)–Szatmárcseke (13.): – A Cseke inkább otthon vitézkedik, hazai győzelem.

Tyukod (11.)–Nyírmeggyes (9.): – Két stabil csapat mérkőzésén szoros, döntetlenkörüli eredményt várok.

Vasárnap

Nyírcsaholy (6.)–Beregdaróc (15.): – A csaholyi gárda jobb, főleg így, hogy a Daróc óriási nyomás alatt játszik.

Tiszakóród (10.)–Vámosoroszi (3.): – Az orosziaknak még lelóg a lábuk a dobogóról, a kóródiak viszont, ha akarnak, nagyon jók tudnak lenni. A pillanatnyi forma dönt.

Mérk-Vállaj (8.)–Nagyecsed (1.): – Ha Nagyecseddel játszol, akkor egy körből kimaradsz. Olyan ez mint egy gyerekkori társasjáték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!