Magyarország

2008.05.03. 08:49

Nem tért haza a horgászni indult tiszalúci férfi

<p>Tiszalúc - Nem tért haza a horgászásból a május elsején horgászni indult tiszalúci férfi, ezért másnap bejelentést tettek hozzátartozói a rendőrségen. A Spider speciális mentők is keresik a férfit...&#160;<dia width="900" height="700" alt="Keresik az eltűnt tiszalúci horgászt a Spiderek 2008.05.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Keresik_az_elt__369_nt_tiszal_ci_horg_szt_a/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Keresik az eltűnt tiszalúci horgászt a Spiderek 2008.05.03." /></a></dia></p>

Azon a helyen, ahol a bedőlt fánál megtalálták az evezőt alámerültek a Spider Miskolci Speciális Mentők búvárai. A holttest egyenlőre nincs meg. Lehóczki László a helyszínen azt mondta, hogy motorcsónakról víz alatti radar segítségével is feltérképezik a meder feneket. Eddig nem jártak eredménynel, sötétedésig a Tiszán maradnak és keresik az eltűnt férfit.


Hozzátartozója tett bejelentést a középkorú férfi eltűnéséről május másodikán délután. A rendelkezésre álló adatok szerint elsején kerékpárjával ment el otthonról a tiszalúci férfi, hogy a Tisza folyó Tiszalúc és Tiszadob között található holtágán horgásszon.

A közelben lévő vizitúrázók látták a férfit, aki csónakba szállt és elevezett.
A segítségkérés után a Miskolci Spider Speciális Mentőcsoport emberei keresőkutyával vonultak a helyszínre. Átvizsgálták a vízfelületet a korábban más horgászok által megtalált, de már üres csónak közelében.

Lehóczki László, a Spiderek frontembere portálunknak elmondta, hogy a bicikli a csónakban volt. Radar, a keresőkutya jelzése alapján távolabb, egy bedőlt fánál rátaláltak az evezőre is. Nem kizárható, hogy valahol ott lehet a hullámsírban a keresett férfi. A csoport tagjai szombaton délután ismét vízre szállnak és tovább keresik az eltűnt személyt.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!