Magyarország

2008.10.14. 19:43

Gyermekgázolás után lincshangulat Miskolcon

<p>Miskolc - Egy kisgyermeket ütött el egy autós az Újgyőri piac közelében kedden este.&#160;<DIA alt="Gyermekgázolás az Újgyőri piacnál 2008.10.14." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gyermekg_zol_s_az__jgy__337_ri_piacn_l_2008/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Gyermekgázolás az Újgyőri piacnál 2008.10.14." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/Gyerekgazolas.avi/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy kisgyermek a villamossíneken szaladt keresztbe, amikor egy Renault Espace elütötte őt az úton. A közelben tartózkódó ismerősök és rokonok a baleset láttán lincshangulatot alakítottak ki a sofőr körül, de a rendkívül gyorsan a helyszínre siető járőrök megakadályozták az akciót és nagyon hamar sikerült úrrá lenniük a helyzeten.

A gyermeket - a helyszínen szerzett információink szerint - többször kellett újraéleszteni és végül a mentől el tudták szállítani súlyos életveszélyes sérülésekkel a kórházba.

Az érintett rövid útszakaszt a baleseti helyszínelés idejére le kellett zárni a forgalom elől és ezért a szembejövő két sávra terelték a forgalmat, emiatt dugó alakult ki Diósgyőr irányába.

A baleseti helyszíneléshez igazságügyi szakértőt is bevont a rendőrség. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

  • Nézze meg a baleset helyszínén készült fotókat: Gyermekgázolás az Újgyőri piacnál 2008.10.14.
  • Nézze meg a videót is: 

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!