Magyarország

2010.07.22. 11:25

Sínekre hajtott egy autó Sopronnál

<p>Egyelőre ismeretlen okokból a sínekre hajtott egy autós és egy sebesvonattal ütközött csütörtökön délelőtt Sopronban.</p>

11:24: Könnyű sérüléseket szenvedett az a házaspár, akiknek autója a sínekre hajtott és ütközött egy sebesvonattal csütörtökön délelőtt Sopronban. A szerelvény Deutschkreutz -ból közlekedett Bécsbe Sopron érintésével, mikor a baleset történt. A vonat utasai közül senki nem sérült meg - tájékoztatott a Győr- Moson - Sopron Megyei Rendőr- főkapitányság sajtóreferense. A rendőrség vizsgálja, hogy működött-e a fénysorompó illetve, hogy az autó nem a tilos jelzés ellenére hajtott- e a sínekre.

10:19: Az autóban utazó két embert kórházba szállították, egyelőre nem tudni, hogy állapotuk mennyire súlyos - tájékoztatott Szabó Zoltán a GYSEV sajtóreferense. A szerelvény Deutschkreutz -ból közlekedett Bécsbe Sopron érintésével, ezért a hazai vonatforgalmat a baleset nem akadályozza.

- Független HÍrügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!