Magyarország

2010.09.17. 14:14

Latex ruhás halott - intim együttlét vezetett a halálhoz

<p>Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség azt a férfit, aki kedden kocsival egy teljes egészében latex ruhába öltözött, halott férfit vitt a László kórházba. Az eddigi megállapítások szerint a latex ruhás férfi intim együttlét közben halt meg, megfulladt.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, kedden a gyáli úti Szent László Kórház területére egy kisteherautóval vitte be a latex ruhás holttestet egy 46 éves férfi. Azt mondta, hogy a férfi holttestét a IX. kerületi Soroksári úton találta egy autóban. Újraéleszteni is megpróbálta, de nem járt sikerrel. A kórházban is csak a halálát tudták megállapítani.

A gyanúsított szabadlábon védekezhet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteki tájékoztatása szerint az eljárásba bevont igazságügyi orvos-szakértő megállapította, hogy a halált fulladás okozta, nem sokkal a holttest megtalálása előtt. A nyomozók széleskörű adatgyűjtés után gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki a testet a kórházba vitte.

Az eddigi adatok szerint az áldozat és a gyanúsított közötti intim együttlét végződött tragédiával. Mivel a nyomozás adatai nem támasztják alá szándékos emberölés gyanúját, ezért a férfit gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével gyanúsították meg.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!