Magyarország

2010.10.04. 14:34

Ingatlanügy a XI. kerületben: gyanúsított egy jogász is

<p>Molnár Gyula polgármester hétfői kihallgatása után már három embert gyanúsítanak XI. kerületi ingatlanügyben. A Budafoki úton található egyik ingatlan eladásának ügyében ugyanis még a múlt héten csütörtökön kihallgatták azt a jogászt, aki az eladással kapcsolatos jogi konstrukciót kidolgozta.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, gyanúsítottként hallgatta ki hétfőn délután a Központi Nyomozó Főügyészség Molnár Gyula volt XI. kerületi polgármestert. A politikus korábbi ígéretével ellentétben nem tett vallomást, a gyanúsítás ellen pedig panasszal élt.

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a polgármestert az alpolgármesterhez hasonlóan hivatali visszaéléssel gyanúsítják egy Budafoki úti ingatlan eladása kapcsán. A gyanúsított panasszal élt és nem tett vallomást. Fazekas Géza hozzátette: az ügyben még a múlt hét csütörtökön kihallgatták azt a jogászt is, aki az eladással kapcsolatos jogi konstrukciót kidolgozta. Őt bűnsegédként gyanúsítják ugyanebben az ügyben.

- Független Hírügynökség -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!