Magyarország

2010.12.20. 15:51

Az apa mérgében behúzta a kéziféket, a kocsi árokba borult - gyerekei megsérültek

<p>Az apa berántotta a kéziféket, miután feleségével vitatkozott - így szenvedett balesetet egy család a napokban Ajkán. A kocsi árokba borult, a két hátul ülő kisgyerek megsérült. A férfi ellen a rendőrség eljárást indított.</p>

Veszekedés tört ki egy autóban utazó házaspár között Ajka határában, még a napokban. Az anyósülésen utazó férj a vita hevében behúzta a kéziféket, a kocsi így az árokban landolt és az oldalára borult. A járműben négyen ültek: az anya, az apa és két - 5 illetve 8 éves - gyermekük. A mentők a nőt és a kicsiket kórházba vitték.

A vizsgálatok megállapították, hogy az asszonynak nem esett baja, viszont a gyerekek könnyű sérüléseket szenvedtek. A 34 éves férfit a rendőrök előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene közúti veszélyeztetés miatt indult eljárás - tájékoztatta a Független Hírügynökséget hétfői közleményében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!