Magyarország

2011.01.14. 15:17

Szexuálisan bántalmazta az anya a gyerekeit?

<p>Őrizetbe vettek egy nőt a napokban a gödöllői rendőrök, mert felmerül, hogy szexuálisan bántalmazta, molesztálta gyermekeit. Az ügyre úgy derült fény, hogy a 2, 3, 5 és 6 éves gyerekek nevelőszülőkhöz kerültek, akik felfigyeltek furcsa viselkedésükre.</p>

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki tájékoztatása szerint még november 25-én tett feljelentést a vásárosnaményi gyámhatóság egy Veresegyházán lakó nő ellen.

Az ügyben a gödöllői rendőrök kezdtek nyomozni. Megállapították, hogy a 23 éves nő és élettársa négy közös gyereküket - 2, 3, 5 és 6 évesek - együtt nevelték Erdőkertesen a családok átmeneti otthonában. Mivel a gyermekek gondozása nem volt megfelelő, ezért a szülők hozzájárultak ahhoz, hogy nevelőszülőkhöz kerüljenek.

A nevelőszülők figyeltek fel a gyermekek furcsa viselkedésére, majd pszichológus bevonásával végzett beszélgetésen felmerült a gyanú, hogy az anya szexuálisan molesztálta, bántalmazta gyerekeit.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!