Magyarország

2011.07.08. 13:46

Hat falura vigyáznak

Karcsa - Átadták a hat bodrogközi település biztonságára ügyelő karcsai kibővített kmb-irodát.

Karcsa - Átadták a hat bodrogközi település biztonságára ügyelő karcsai kibővített kmb-irodát.Alsóberecki, Bodroghalom, Felsőberecki, Karcsa, Karos, Pácin. Ennek a hat településnek a biztonságát kell vigyáznia annak a kibővített kmb-irodának, amelyet pénteken délelőtt adtak át Karcsán. Az iroda a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság részeként egy parancsnokkal, négy rendőrrel és egy közmunkással látja majd el a feladatát.

- Arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy az egész beruházást saját erőből hajtottuk végre – mondta a megnyitón Dakos János, Karcsa polgármestere. Dr. Hörcsik Richárd, a térség országgyűlési képviselője megnyitójában példaként állította a megye minden települése elé azt az áldozatvállalást és összefogást, amely hat önkormányzatot jellemezte az iroda létrehozásában.

Az ünnepi eseményen jelen volt dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, a B.-A.-Z. Megyei rendőr-főkapitányság vezetője, aki egyebek mellett elmondta, ez az iroda óriási segítség a településeknek és magának a rendőrségnek is.

ÉM-BG


ELŐZMÉNY:

Több körzeti megbízott, helyben szervezett, hatékonyabb munka.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!