Magyarország

2011.08.03. 11:13

„Lassan meglesz már a kazán ára is!”

Miskolc - A hármasikres, négygyermekes miskolci édesanya újabb levélben számolt be a történtekről.

Miskolc - A hármasikres, négygyermekes miskolci édesanya újabb levélben számolt be a történtekről.„Ma voltunk vérvételen és nem volt gond Gyöngyvér vérével, így jöhettünk is haza. Ha nem jön meg hamarabb a kanül, akkor csak kedden kell mennünk újabb vérvételre. Bocsánat, de már itthon jutott eszembe, hogy nem mentünk be a szerkesztőségbe a ruhaadományért, de holnap mennek Attiláék tornázni, és hazafelé már tuti, hogy bemennek érte.

Apehos társaságtól...

Tegnap délután meglátogatott minket egy apuka a fiával és átadott egy borítékot szeretettel az „apehos baráti társaság” nevében. A borítékban 21 200 Ft volt és egy képeslap, amit aláírtak. Járt nálunk a Pezomed Kft. – Babé baba és felnőtt kozmetikumokat forgalmaznak – és kaptunk egy ajándékcsomagot, melyben tusfürdő, testápoló, aloe verás gél és 2 kicsi úticsomag volt benne. Felsőzsolcáról pedig 25 családtól kaptunk 90 000 forintot. Lassan meglesz az új kazán ára! Ma pedig postán kaptunk Ózdról 2 000 forintot. Csak annyit írt a feladója, hogy T.Z. és mellékelt egy néhány soros levélkét is. Még csak meg sem tudom neki köszönni...” – írta Nagy Éva.

Segítsünk!

A család elérhetősége:

enagy7@ citromail.hu, illetve 20-228-58-90

Lakcímük: 3535 Miskolc, Kisszilvás völgy 76215 hrsz.

A bankszámlaszámuk: Nagy Éva 11773346-96671429

ÉM-SZK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!