Magyarország

2011.08.02. 11:54

Elfogták a „múcsonyi akuvadászokat”

Kazincbarcika, Múcsony - Múcsonyban a tolvajok öt bűncselekményt hajtottak végre alig egy óra alatt, a rendőrök ugyanennyi idő alatt fogták el őket.

Kazincbarcika, Múcsony - Múcsonyban a tolvajok öt bűncselekményt hajtottak végre alig egy óra alatt, a rendőrök ugyanennyi idő alatt fogták el őket. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajókazai Rendőrőrsére érkezett éjszakai bejelentés szerint Múcsonyban elloptak két akkumulátort egy családi ház előtt parkoló tehergépkocsiból. A helyszínre érkezett forró nyomos csoport adat- és információgyűjtésének eredményeként a rendőrök látókörébe három férfi került.

A két helyi és egy szuhakállói férfi az eléjük tárt bizonyítékok alapján beismerte tettét, akiknek gyakorlatilag arra sem maradt idejük, hogy számadást végezzenek.

Akkumulátort és CD-s lejátszót loptak

A nyomozás eddigi adatai alapján a három elkövető július 30-án 01.00 óra és 02.00 óra között összesen öt gépjárműt tört fel Múcsonyban. A tettesek voltaképpen végig mentek a település utcáin és az ott parkoló autókból és egy buszból, hol drasztikus módon, hol szakszerű szereléssel ellopták a járművek akkumulátorait, illetve egy CD-s lejátszót is. A kilenc alkatrészt a házkutatások során a rendőrség lefoglalta, így a lopási kár érték megtérült.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást a három elkövetővel szemben.



A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!