Magyarország

2011.09.09. 13:14

Világrekord kísérlet a DVTK Stadionban

Miskolc, Diósgyőr - Az Olvasás Világnapja alkalmából több ezren olvastak Márait a diósgyőri stadionban.

Miskolc, Diósgyőr - Az Olvasás Világnapja alkalmából több ezren olvastak Márait a diósgyőri stadionban.13.36: Ezekben a percekben ért véget az olvasási világrekord kísérlet a DVTK Stadionban: több ezer diák egyszerre olvasott fel egy részletet Márai Sándor Füves könyvéből. Azt, hogy sikerült-e a Guinness Rekordok Könyvébe Miskolc nevét az olvasás kapcsán bejegyeztetni, csak azután derül ki, hogy a Guinness a jelenléti ívek, fotó és a videofelvételek „elemzése” után megállapítja a résztvevők hiteles létszámát.

13.24: A város képviselői mellett itt van Diősgyőrben a Holdviola és a FreshFabrik zenekar, és Rokker Zsolti humorista is.

13.21: Martini Emil "melegíti" a több ezer diákot; a hangulat és az időjárás kitűnő.

13.16: A délután egy órára meghirdetett esemény még nem kezdődött meg, még mindig érkeznek iskolások. A stadion "napos oldalán" már több ezren vannak a lelátón. Hamarosan kezdődik a Miskolc es Környéke Fiataljaiert Egyesület szervezésében a világrekord kísérlet.

 

  • JLI


    Előzmények:

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!