Magyarország

2011.10.29. 15:46

Kádba esett hajszárító miatt ért áramütés egy hároméves kisfiút

Szombathely, 2011. október 29., szombat (MTI) - Intenzív osztályon ápolnak egy hároméves kisfiút, akit vízbe esett hajszárító miatt ért áramütés - közölte a Markusovszky Kórház intenzív osztályának ügyeletes orvosa szombaton az MTI-vel.

Szombathely, 2011. október 29., szombat (MTI) - Intenzív osztályon ápolnak egy hároméves kisfiút, akit vízbe esett hajszárító miatt ért áramütés - közölte a Markusovszky Kórház intenzív osztályának ügyeletes orvosa szombaton az MTI-vel.A gyerek állapotáról a hozzátartozók kérésre a kórház nem adhat bővebb információt - fűzte hozzá.

A Vas Népe értesülései szerint a szombathelyi kisfiút még csütörtök este érte az áramütés, amelynek következtében leállt a keringése, és a mentőknek kellett újraéleszteniük. A lap úgy tudja, hogy két gyerek játszott a kádban, egyikük kiszállt, amikor a hajszárító eddig tisztázatlan körülmények között a vízbe került.

Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: büntetőeljárás keretében vizsgálják annak a körülményeit, hogy a hajszárító hogyan kerülhetett a vízbe.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!