Magyarország

2012.02.25. 14:32

Gázpalackok robbantak fel Sóly egyik lakóházában - ketten megsérültek

Sóly, 2012. február 25., szombat (MTI) - Négy gázpalack robbant fel a Veszprém megyei Sólyon; az egyik családi házban két ember megsérült a kigyulladt épületben - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-t.

Sóly, 2012. február 25., szombat (MTI) - Négy gázpalack robbant fel a Veszprém megyei Sólyon; az egyik családi házban két ember megsérült a kigyulladt épületben - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-t.Bakos György elmondta: szombat hajnalban érkezett a bejelentés, hogy kigyulladt Sólyon egy családi ház. A veszprémi és a balatonfűzfői tűzoltók kiemelt, kettes fokozatban vonultak ki, mivel azt az információt kapták, hogy gázpalackok vannak az épületben.

Az épületben 14 gázpalackot találtak, közülük négy fel is robbant. A kétszintes családi ház és a hozzá tartozó melléképület kiégett, a tűzben két ember, az ott lakó házaspár sérült meg.

A veszprémi Csolnoky kórház ügyeletese, Pintér Csaba az MTI-nek elmondta: a feleséget kisebb égési sérülésekkel, járó betegként kezelték, és hazaengedték, férjét a győri kórház égéssebészeti osztályára vitték; ott nem adtak felvilágosítást az állapotáról.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!