Magyarország

2012.06.10. 13:46

Orvosszakmai vezetőt keres a vízimentők szakszolgálata

Budapest, 2012. június 10., vasárnap (MTI) - Orvosszakmai vezetőt keres a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ), a karitatív jellegű, zánkai központú munkára június 20-ig lehet pályázni - közölte Tar Mihály szóvivő vasárnap közleményben az MTI-vel.

Budapest, 2012. június 10., vasárnap (MTI) - Orvosszakmai vezetőt keres a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ), a karitatív jellegű, zánkai központú munkára június 20-ig lehet pályázni - közölte Tar Mihály szóvivő vasárnap közleményben az MTI-vel.A VMSZ a pályázaton olyan orvost keres, aki július 1-jétől "egy személyben lesz felelőse a VMSz egészségügyi tevékenységének, s egyéb feladatai mellett a szolgálatba állított Rupert sürgősségi mentőhajó működésének".

A kiírás szerint a pályázat elbírálásánál előnyt jelent például a honvédorvostan-katasztrófa orvostan szakvizsga, a hivatásos kishajó-vezető képesítés valamint a vízimentő vizsga.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!