Magyarország

2012.06.23. 18:18

Szabálytalanul közlekedő autónak ütközött a vonat Pápánál

Budapest, 2012. június 23., szombat (MTI) - Egy szabálytalanul közlekedő autónak ütközött egy tehervonat szombat délután Pápa és a Mezőlak között; a rendőrségi helyszínelés ideje alatt, várhatóan este fél hétig az érintett szakaszon nem közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Budapest, 2012. június 23., szombat (MTI) - Egy szabálytalanul közlekedő autónak ütközött egy tehervonat szombat délután Pápa és a Mezőlak között; a rendőrségi helyszínelés ideje alatt, várhatóan este fél hétig az érintett szakaszon nem közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform az MTI-vel.A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a baleset részleteiről azt közölte, hogy a gépjármű sofőrje nem észlelte az arra közlekedő vonatot, és a vasúti átjáróban a sínekre hajtott, a vonat mozdonya pedig elsodorta a gépkocsit.

A helyszínre azonnal mentő érkezett, a 23 éves mezőlaki sofőr - az eddigi információk szerint - csak könnyű sérüléseket szenvedett - tette hozzá Kómár Viktória.

Tájékoztatása szerint a vasúti pálya nyitva, a forgalom zavartalan.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!