Magyarország

2012.08.21. 12:27

Feloldották az útzárat, megindult a forgalom az M3-ason

Budapest, 2012. augusztus 21., kedd (MTI) – Feloldották az M3-as autópályán a kedd hajnali súlyos baleset miatt elrendelt teljes útzárat, de még mindig lassú a haladás Budapest felé - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedd délben az MTI-vel.

Budapest, 2012. augusztus 21., kedd (MTI) – Feloldották az M3-as autópályán a kedd hajnali súlyos baleset miatt elrendelt teljes útzárat, de még mindig lassú a haladás Budapest felé - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedd délben az MTI-vel.Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a több órán át tartó útzár miatt hatalmas dugó keletkezett, így jó ideig eltarthat, mire helyreáll a megszokott tempójú közlekedés az érintett pályaszakaszon.

A rendőrség korábbi közlése szerint kedd hajnalban egy szlovák rendszámú BMW női vezetője feltehetően elaludt a volánnál, és az autójával nekiment az előtte haladó Fiat Puntónak, amely az ütközés következtében a szalagkorlátnak hajtott, majd kigyulladt.

A Fiatban hárman bennégtek, egy ember - aki még időben ki tudott mászni - másodfokú égési sérüléseket szenvedett. A BMW vezetője könnyebben sérült meg, esetében felmerült az ittasság gyanúja; a rendőrség szakértők bevonásával folytatja le a vizsgálatot.

Az M3-ast a baleset miatt hajnalban a 44. kilométerszelvénynél teljes szélességében lezárták, a forgalmat a kerekharaszti pihenőnél a 3-as főútra terelték.

- MTI -


Budapest, 2012. augusztus 21., kedd (MTI) - Hatalmas a torlódás az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, miután a 44. kilométerszelvénynél hajnalban két autó ütközésekor az egyik jármű kigyulladt; három ember meghalt, kettő megsérült. A pályazár több óráig is eltarthat, érdemes már Hatvan előtt kerülőútra letérni - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség kedd reggel az MTI-vel.

Budapest, 2012. augusztus 21., kedd (MTI) - Három ember meghalt, kettő megsérült egy balesetben kedden hajnalban az M3-as autópályán a 44-es kilométerszelvénynél; a sztráda Budapest felé tartó oldalát az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták - közölte az MTI-vel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!