Magyarország

2012.08.05. 09:45

Hármas karambol az M7-esen Balatonőszödnél, torlódásra kell számítani

Kaposvár, 2012. augusztus 5., vasárnap (MTI) - Három személygépkocsi ütközött vasárnap reggel az M7-es Budapestről Nagykanizsa felé tartó oldalán Balatonőszödnél, a balesetnek súlyos sérültje is van. A mentés miatt a forgalom csak egy sávban haladhat, ezért torlódásra kell számítani - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Kaposvár, 2012. augusztus 5., vasárnap (MTI) - Három személygépkocsi ütközött vasárnap reggel az M7-es Budapestről Nagykanizsa felé tartó oldalán Balatonőszödnél, a balesetnek súlyos sérültje is van. A mentés miatt a forgalom csak egy sávban haladhat, ezért torlódásra kell számítani - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.Méhes Dóra elmondta, a balesetről egyelőre annyi tudni, hogy az egyik személygépkocsi árokba sodródott, és legalább egy ember súlyosan megsérült.

A helyszínre mentőautók és mentőhelikopter is érkezett.

A mentési és helyszínelési munkák idejére a leálló sávot és a külső sávot lezárták, csak a belső sávban haladhat a forgalom.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!