Magyarország

2012.12.30. 17:34

Éles lőfegyvert találtak egy elfogott bolti rabló lakásán

Budapest, 2012. december 30., vasárnap (MTI) - A rendőrség még vasárnap délelőtt elfogta azt a 29 éves férfit, aki reggel kirabolt egy XVIII. kerületi vegyesboltot. A rabló lakásán egy korábbi betöréses lopás során eltulajdonított éles lőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket is találtak a nyomozók - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

Budapest, 2012. december 30., vasárnap (MTI) - A rendőrség még vasárnap délelőtt elfogta azt a 29 éves férfit, aki reggel kirabolt egy XVIII. kerületi vegyesboltot. A rabló lakásán egy korábbi betöréses lopás során eltulajdonított éles lőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket is találtak a nyomozók - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).A police.hu honlap tájékoztatása szerint a férfi reggel fél nyolckor egy XVIII. kerületi vegyesboltban megfenyegette az eladót, majd az üzletből dohányárut, édességet, italokat és készpénzt tulajdonított el. A bejelentést követően nem sokkal a kerületi rendőrök egy XVIII. kerületi lakásban elfogtak a férfit.

A házkutatást követően a rablás gyanúsítottja mellett előállították a lakásban élő 34 éves férfit is.

A további eljárást - a gyanúsítottak bűnügyi őrizetbe vétele mellett - a BRFK XVIII. kerületi rendőrkapitánysága folytatja le, melynek során indítványozzák a két férfi előzetes letartóztatását.

 

 

- MTI -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!