Magyarország

2013.01.26. 14:03

Havazás - Négy út járhatatlan még Vasban

Budapest, 2013. január 26., szombat (MTI) - Négy mellékút járhatatlan még Vas megyében, Győr-Moson-Sopronban viszont már minden utat megtisztítottak - közölte Pécsi Norbert, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője szombat kora délután az MTI-vel.

Budapest, 2013. január 26., szombat (MTI) - Négy mellékút járhatatlan még Vas megyében, Győr-Moson-Sopronban viszont már minden utat megtisztítottak - közölte Pécsi Norbert, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője szombat kora délután az MTI-vel.Pénteken az erős hófúvás miatt hosszabb-rövidebb időre több útszakasz is járhatatlanná vált a Nyugat-Dunántúlon, Zalában egy települést is elzárt a hó.

Szombat reggelre a szél megszűnt, és a közlekedési helyzet is javult. A Magyar Közút szóvivőjének tájékoztatás szerint Győr-Moson-Sopronban már minden utat megtisztítottak, Vas megyében pedig négyre csökkent a járhatatlan utak száma.

Az úthálózati szempontból fontos fő- és forgalmasabb mellékutak azonban ott is járhatóak, és folyamatosan dolgoznak a Karakó és Jánosháza, a Meggyeskovácsi és Csempeszkopács, a Nemeskeresztúr és Kissomlyó, valamint a Nemeskocs és Celldömölk közötti mellékutakon is - mondta Pécsi Norbert.

Elzárt település nincs az országban, az utakon csaknem száz gép dolgozik - tette hozzá.

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!