Magyarország

2013.02.02. 12:53

Tűz miatt ki kellett üríteni egy társasházat Budapesten

Budapest, 2013. február 2., szombat (MTI) - Tűz miatt ki kellett üríteni egy a XVI. kerületi négylakásos társasházat Budapesten - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel. A balesetben nem sérült meg senki, de az egyik otthon lakhatatlanná vált.

Budapest, 2013. február 2., szombat (MTI) - Tűz miatt ki kellett üríteni egy a XVI. kerületi négylakásos társasházat Budapesten - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel. A balesetben nem sérült meg senki, de az egyik otthon lakhatatlanná vált.Karsay Kornél elmondta: a Veres Péter út egyik házának lakása gyulladt ki, emiatt a házat teljesen ki kellett üríteni.

Az oltás idejére az útszakaszt a rendőrség lezárta.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy a régi építésű ház tetőszerkezete égett le, és az egyik lakás lakhatatlanná vált.

Elmondta: mentésre nem volt szükség, mert amikor a tűzoltók a helyszínre értek, senki nem tartózkodott az épületben. Jelezte azt is: senki nem kért ideiglenes elhelyezést.

A tűzoltók egyelőre nem tudják, mi okozta a tüzet.

 

 

- MTI -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!